Feltételek


Szerzői jog

Az e weblapon lévő valamennyi dokumentum és/vagy program a Sharp Telecommunications of Europe LTD tulajdona, és a nemzetközi szerzőijogi törvények védelmét élvezi.

A Sharp engedélyezi, hogy csakis személyes használatra másolja és használja ezeket a dokumentumokat és programokat. A dokumentumok és/vagy programok minden egyes példányán fel kell tüntetni a szerzői jogi és egyéb tulajdonjogi figyelmeztetéseket. A Sharp nem vállal felelősséget a dokumentumok és programok másolásából vagy használatából eredő károkért, pl. nyereségkiesésért vagy adatvesztésért, üzleti fennakadásért, vagy bármely más kapcsolódó vagy adódó kárért.

Tartalomjegyzék

Ezen a weblapon (és a rajta lévő dokumentumokban és programokban) technikai pontatlanságok vagy gépelési hibák fordulhatnak elő, amelyeknek javításáról mi döntünk felfedezésükkor. Külön értesítés nélkül változtathatunk a weblap tartalmán is.

A jelenlegi technika mellett nem lehet bemutatni a weblapon látható Sharp készülékek kijelzőjén megjelenő képek pontos minőségét. A kijelzőn látható képek illusztációs céllal szerepelnek itt. Kérje a viszonteladót a tényleges termék képminőségének bemutatására.

Márkanév

A "Sharp" a Sharp Corporation, Oszaka, Japán bejegyzett kereskedelmi védjegye.
Az alábbi kereskedelmi védjegyek az alábbi tulajdonosokhoz tartoznak:
 • A Windows, Windows 98, Windows CE, Media Player, Office, MS-DOS, ASF (Advanced Streaming Format) és Internet Explorer a Microsoft Corporation bejegyzett kereskedelmi védjegyei.
 • Az Acrobat és Acrobat Reader az Abode Corporation bejegyzett kereskedelmi védjegye. A Mobile Browser az Openwave Systems Inc. kereskedelmi védjegye.
 • A T9 a Tegic kereskedelmi védjegye.
 • A JBlend az Aplix Corporation kereskedelmi védjegye.
 • A Java és a Javán alapuló kereskedelmi védjegyek és logók a Sun Microsystems, Inc. bejegyzett kereskedelmi védjegyei.
 • Az RSA az RSA kereskedelmi védjegye.
 • A RealPlayer a RealNetworks, Inc. bejegyzett kereskedelmi védjegye.
Az itt említett egyéb termékek és cégek nevei a tulajdonosok kereskedelmi védjegyei és/vagy szolgáltatási jegyei lehetnek.

Használati felvételek

A törvény által megengedett legteljesebb mértékben a "látott" alapon nyújtjuk ezt a weblapot és tartalmát; nem állítunk vagy garantálunk semmit a weblappal vagy annak tartalmával kapcsolatban, beleértve annak kielégítő mivoltával vagy adott célokat szolgáló mivoltával kapcsolatban. Nem garantáljuk, hogy a weblap vírusmentes és nem tartalmaz rágalmazó, sértő vagy bántó anyagokat. Nem állítjuk vagy garantáljuk továbbá, hogy a weblapunkon át elérhető információk pontosak, teljesek vagy naprakészek.

E weblap használatára az angol jog vonatkozik; bármely tett, ami e weblap használata nyomán történik, illetve bármely tett elmaradása olyan elbírálás alá esik, mintha az Egyesült Királyságban történt volna.
Az e weblapról való letöltés és nyomtatás személyes és belső használatra engedélyezett, kereskedelmi célra viszont nem. Utóbbihoz a szerzői jog vagy az adatbázis tulajdonosának beleegyezése szükséges. A másolás az alábbi engedélyek mellett engedélyezett:
 • Minden oldalt csak a képernyőn szabad megnézni és másolat csak személyes használatra készíthető
 • E weblap tartalmának bármely részét szigorúan tilos másolni és terjeszteni.
 • E weblapot és annak bármely részét, beleértve (de nem kizárólag) a kereskedelmi védjegyeket, nem szabad:
  -Kereskedelmi célra terjeszteni vagy másolni;
  -más weblapon vagy egyéb elektronikus adatmegőrző rendszerben reprodukálni vagy továbbítani;
  -olyan módon hozzáférést adni, hogy az harmadik weblap vagy elektronikus adatbázis vagy megőrző rendszer részének tűnjön;

Kapcsolódó weblapok

A jelen weblaphoz kapcsolódó weblapokról hozzáférhető anyagokat nem mi tartjuk fenn és nem vállalunk felelősséget e lapok tartalmáért. A kapcsolódó lapokra vagy egy konkrét harmadik fél termékére vagy szolgáltatására való utalás nem jelenti vagy jelzi, hogy jóváhagyjuk azokat, és e lapokkal, termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban minden kockázat Önt terheli.

Személyes adatok biztonsága

Amikor felkeresi weblapunkat, a bejelentkezés, reklámakciók, termékválasztások és hasonló kérdések miatt arra kérhetjük, hogy közöljön információkat magáról (például a nevét, domain nevét vagy email-címét). Ezeket az információkat későbbi használat érdekében megtarthatjuk, és további hasonló információkat is gyűjthetünk más kereskedelmi célokra.

Az így összegyűjtött információkat a weblap használhatóságának fejlesztésére, tartalmának fogyasztói igények szerinti frissítésére, újításokról szóló értesítésekre, reklámokra, akciókra és hasonló célokra használhatjuk. Az információkat harmadik féllel is megoszthatjuk, hogy olyan információkhoz juttathassuk Önt, amelyeket érdekesnek találhat.

Az Ön beleegyezése

E weblap használatával Ön beleegyezik, hogy adatait a fent leírt módon használjuk. Ha nem akarja, hogy a jövőben új termékekről szóló hírekkel vagy reklámokkal keressük, illetve ha nem akarja, hogy a begyűjtött információt harmadik személlyel osszuk meg, kérjük, ne adja meg adatait.

Tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott információ az Európai Gazdasági Övezeten túlra is kijuthat. E weblap használatával hozzájárul az adatok ilyen átadásához.