Regler och villkor


Copyright

Alla dokumment och/eller program som är tillgängliga på denna websida är Sharp Telecommunications Europe LTDs ägendom och är skyddade av internationell copyrightlag.

Du är endast auktoriserad av Sharp att kopiera och använda dokumment och program publiserade på denna websida för personligt bruk. Copyright och annan ägandeskapsinformation synlig på sådana dokumment och eller program måste bibehållas för varje kopia som tas. Sharp är inte skadeståndskyldiga för förlust av vinst eller data, eller för uppehåll i affärsverksamhet eller någon annan tillfällig eller påföljande förlust som eventuellt uppkommer på grund av kopierande av sådana dokumment och filer.

Innehåll

Denna website (och alla dokumment och program som finns tillgängliga på den) kan innehålla tekniska fel eller tryckfel som endast kommer att korrigeras av oss helt godtyckligt och efterhand de upptäcks. Vi kan ocksa när som helst och utan förvarning ändra innehållet på denna websida.

Med gällande internettechnologi är det inte möjligt att fullt visa kvaliteten på Sharps bilder på websidan. Bilderna på skärmen är endast för illustration. Vänligen be din återförsäljare att demonstrera bildkvaliteten på själva produkten.

Varumärken

Sharp är det registrerade varumärket av Sharp Corporation, Osaka, Japan.
Följande varumärken tillhör deras respektive ägare:
 • Windows, Windows 98, Windows CE, Media Player, Office, MS-DOS, ASF (Advanced Streaming Format) och Internet Explorer är registrerade varumärken av Microsoft Corporation
 • Acrobat och Acrobat Reader är registrerade varumärken av Adobe Corporation. Mobile Browser har respektive varumärken ifrån Openwave Systems Inc.
 • T9 är ett varumärke tillhörande Tegic.
 • JBlend är ett varumärke tillhörande Aplix Corporation.
 • Java and Java based trademarks and logos are trademarks or registered trademarks of Sun Microsystems, Inc.
 • RSA är ett varumärke tillhörande RSA.
 • RealPlayer är ett registrerat varumärke av RealNetworks, Inc.
Other products and company names mentioned herein may be trademarks and/or service marks of their respective owners.

Användrvillkor

I enlighet med gällande lagstiftning erbjuder vi er denna websida och dess innehåll precis som det är utan några garantier eller påståenden av något slag vad gäller innehållet av denna websida inklusive garantier av tillfredsställande kvalitet och lämplighet för ett speciellt ändamål. Vi garanterar inte att denna websida är fri ifrån virus eller nervärderande, upprörande eller annat skadligt material. Tilläggningsvis påstår eller garanterar vi inte att informationen som är tillgänglig på denna websida är korrekt, fullständig och aktuell.

Ert användande av denna websida står under engelsk lag och eventuellt agerande eller försummelse resulterande av användandet av denna websida bedöms som om det skett i Storbritannien.
Nerladdning och utskrivning ifrån denna sida är endast tillåtet för personligt och internt bruk, och inte för kommerciella ändamål för vilket tillstånd måste erhållas ifrån copyright eller databas innehavaren. Copyright tillåtes endast under följande premisser:
 • Varje sida kan endast ses på skärmen och en kopia får tas för personligt bruk.
 • Kopiering och distribution av något av meterialet på denna websida är strängt förbjudet.
 • Denna websida, eller delar av den, inklusive (utan begränsning) varumärkerna får inte:
  -Distribueras eller kopieras för kommerciella ändamål;
  -återskapas på eller sändas till eller sparas på någon annan websida eller annan form av elektronisk data sparsystem;
  -inbegripas på så sätt i tredje parts websida eller elektronisk databas eller system så de ser ut som en del av det

Sajtlänkar

Material som kan nås via länkar ifrån denna websida underhålls inte av oss och vi är inte ansvariga för innehållet på dessa sajter. Alla referenser till länkar till andra sajter eller någon tredje parts produkter eller tjänster innabär inte att vi stödjer någon av dem och ni påtar er all risk vad gäller dessa sajter, produkter och tjänster.

Privat angelägenhet

Då ni kommer till våran websida bes ni eventuellt att uppge information om er själva (som till exempel namn, domännamn eller epostadress) som används vid registrering, erbjudanden, produktreferencer etc. Vi behåller eventuellt sådan information för framtida bruk och vi kan eventuellt också inhämta ytterligare information som är nödvändig för andra kommerciella ändamål.

Vi använder eventuellt sådan information för att förbättra funktionaliteten på denna sajt, updatera dess innehåll utefter konsumenters behov, meddela våra besökare om nya upplagor, special erbjudanden etc. Denna information delas också eventuellt med tredje part för att förbättra erbjudandet av andra produkter och tjänster ni kan vara intresserade av.

Ert tillstånd

Genom att använda denna websida ger ni oss rätten att använda infromationen på så sätt som som beskrivits ovan. Om ni inte vill kontaktas av oss i framtiden med nyheter om nya produkter eller erbjudnanden eller om ni inte vill att vi skall dela denna informationen med tredje part var vänlig att inte ge oss era personliga uppgifter.

Vänligen notera att den information ni uppger kan skickas utanför det Europeiska Ekonomiska området. Genom att använda denna websida tillåter ni sådan transferering.