GX17

Note: Design and specifications are subject to change without prior notice.

Kan ik de foto's die ik met deze telefoon heb gemaakt ook bewerken?

Ja, u kunt uw opgeslagen foto's bewerken door de optie 'Bewerken' te selecteren (en vervolgens bijvoorbeeld 'Retoucheren', of 'Lijst toevoegen'). Zie pagina 79 (M 6-1) van de handleiding voor meer informatie.

Hoe activeer ik Bluetooth?

Nadat u Bluetooth bij de verbindingsinstellingen hebt geselecteerd, gaat u op zoek naar het apparaat dat u met de GX-T17 / GX17 wilt verbinden. Zie de pagina's 89-91 (M 9-1) van de handleiding voor meer informatie.

Welke versie van Bluetooth wordt in de GX-T17 / GX17 gebruikt?

Bluetooth versie 1.1.

Kan ik mijn eigen belsignaal maken?

Met de 'Belsignaal-editor' kunt u uw eigen melodie├źn maken en deze als belsignaal gebruiken. Zie de pagina's 78-81 (M 3-5) van de handleiding voor meer informatie.

Kan ik met de GX-T17 / GX17 mijn stem opnemen?

Ja, u kunt uw stem opnemen tot maximaal 30 seconden. Hoe dat werkt, leest u op de pagina's 77-78 (M 3-4) van de handleiding.

Kan ik met de ingebouwde camera videoclips opnemen?

Ja, met de ingebouwde camera kunt u videoclips opnemen tot maximaal 95KB. Zie de pagina's 42-45 (M 5-2) van de handleiding voor meer informatie.

Kan ik de GX-T17 / GX17 in de auto opladen?

Ja, met de optioneel verkrijgbare Cigarette Lighter Charger (artikelnummer XN-1CL30) kunt u de GX-T17 / GX17 in de auto opladen.

Kan ik de foto's en de geluiden die in mijn GX-T17 / GX17 zijn opgeslagen naar mijn computer overzetten?

Ja, met 'Handset Manager' kunt u de bestanden in 'Mijn items' (foto's/ geluiden/ videoclips) , uw 'Contactpersonen', uw 'Korte berichten' en uw 'Geplande items' naar uw computer overzetten. U vindt 'Handset Manager' op de meegeleverde cd-rom.

Kan ik de GX-T17 / GX17-software op de meegeleverde cd-rom op mijn computer met Windows Vista gebruiken?

De software op de cd-rom van de GX-T17 / GX17 kunt u niet met Windows Vista gebruiken. Als u die software met Windows Vista wilt gebruiken, downloadt u de herziene software voor de GX-T17 / GX17 van deze website en installeert u de software op uw computer.

Hoe installeer ik Handset Manager op mijn computer?

Plaats de meegeleverde cd-rom in het cd-rom-station van uw computer. Het venster van de GX-T17 / GX173 cd-rom wordt daarop automatisch weergegeven. Selecteer Handset Manager in het venster van de cd-rom en volg de instructies op het scherm om de installatie van Handset Manager te starten. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien. Zie de pagina's 112-113 van de handleiding voor meer informatie. U kunt de Handset Manager software ook van onze website downloaden en vervolgens op uw computer installeren.

Waarom moet ik een code invoeren als ik gegevens via Bluetooth wil verzenden?

Dit is een beveiligingscode waarmee wordt voorkomen dat er zonder uw toestemming bestanden van uw telefoon worden overgezet. Op de telefoon en het ontvangende apparaat moet u dezelfde 4-cijferige code invoeren. Zie pagina 89-90 (M 9-1) van de handleiding voor meer informatie.

Welke geluidsbestanden kan ik als belsignaal downloaden?

U kunt MIDI-, I-Melody-, WAV-, AMR- en SMAF-bestanden van maximaal 50KB als belsignaal voor de GX-T17 / GX17 downloaden.