GX18

Note: Design and specifications are subject to change without prior notice.

Szerkeszthetem azokat a képeket, amelyeket ezzel a telefonnal készítettem?

Az elmentett képek a 'Szerkesztés' opció kiválasztása után szerkeszthetők. (Kivéve: 'Retusálás', 'Keret hozzáadása' vagy 'Bélyegkép hozzáadása'.) A részleteket olvassa el a Felhasználói kézikönyv 63. oldalán (M6-1).

Hogyan aktiválhatom a Bluetooth kapcsolatot?

Először a kapcsolatok beállításában kapcsolja be a Bluetooth-t. Ezután indítsa el a 'készülék keresése' funkciót a GX18-mal való kapcsolódáshoz. A részleteket olvassa el a Felhasználói kézikönyv 86-87. oldalán (M9-4-1).

Melyik Bluetooth verziót támogatja a GX18?

A készülék a Bluetooth 2.0-t támogatja.

Beszédet is felvehetek a GX18-mal?

Igen, a készülékkel legfeljebb 30 másodpercnyi beszéd rögzíthető. A funkció használatát illetőleg olvassa el a Felhasználói Kézikönyv 76. oldalát (M3-4).

Videoklipek is felvehetők a beépített kamerával?

Igen, a készülék beépített kamerájával legfeljebb 300 KB méretű videoklipek vehetők fel. A részleteket olvassa el a Felhasználói Kézikönyv 48-49. oldalán (M5-2).

Használhatom a GX18-hoz mellékelt CD-ROM-ot Windows Vista alatt?

A GX18-hez mellékelt CD-ROM nem működik Windows Vista alatt. Kérjük, töltse le ezért a GX18 CD-ROM szoftverének frissítését erről a weboldalról és telepítse a számítógépére.

Miért kér a készülék egy kódot, ha Bluetooth-on keresztül szeretnék adatokat küldeni?

Ez egy biztonsági kód, amellyel elkerülhető a telefonra/-ról történő véletlenszerű adatátvitel. Ön és a partnere ugyanazt a (tetszőleges négyjegyű) kódot írják be az adatok átviteléhez. A részleteket olvassa el a 86. oldalon (M9-4).

Milyen formátumú zenéket tölthetek le csengőhangként?

A GX18 csengőhangjaként MIDI formátumú fájlok tölthetők le, legfeljebb 300KB méretben.