Sharp 903

Note: Design and specifications are subject to change without prior notice.

MiniSD™-geheugenkaart

De V903SH / Sharp 903 / SX833 / WX-T91 is compatibel met de MiniSD™-geheugenkaart die bij het apparaat geleverd wordt. Maar u kunt deze ook kopen bij de meeste telecom- en computerwinkels. Zodra u een geheugenkaart hebt, dient u de instructies te volgen die u bij de geheugenkaart krijgt. Er zal u worden gevraagd de geheugenkaart te initialiseren voor gebruik in de V903SH / Sharp 903 / SX833 / WX-T91. Mini SD™-geheugenkaarten die niet zijn geformatteerd (geïnitialiseerd) voor gebruik in de V903SH / Sharp 903 / SX833 / WX-T91 werken mogelijk niet en kunnen zorgen voor niet of traag functioneren van het toestel.

Schrijfbeveiliging

MiniSD™-geheugenkaarten hebben geen schrijfbeveiliging. Zorg dat u bij het initialiseren opgeslagen gegevens niet overschrijft.

Welke grootte van de MiniSD™-kaart wordt aanbevolen?

De aanbevolen MiniSD™-geheugenkaarten voor de V903SH / Sharp 903 / SX833 / WX-T91 zijn 32MB, 64MB, 128MB en 256MB.

Hoe kan ik gegevens van mijn oude toestel, dat een SD-geheugenkaart heeft, overzetten op de V903SH / Sharp 903 / SX833 / WX-T91 die de MiniSD™-geheugenkaart ondersteunt?

Er bestaat een apparaat, de MiniSD™-geheugenkaartadapter. Dit apparaat is bij de meeste telecom- en computerwinkels te koop. Steek de MiniSD™-geheugenkaart in de adapter zodat deze als een standaard SD geheugenkaart kan worden gebruikt. De gegevens zullen worden opgeslagen op de MiniSD™-geheugenkaart. Misschien is het niet mogelijk alle gegevens op de V903SH / Sharp 903 / SX833 / WX-T91 over te zetten. Dat is afhankelijk van de inhoud van de gegevens.

Kan ik met de MiniSD™-kaart alle gegevens die ik op mijn oude telefoon heb opgeslagen, overzetten op de V903SH / Sharp 903 / SX833 / WX-T91?

De gegevens die u met behulp van de MiniSD™-geheugenkaart kunt overzetten van een oude telefoon, zijn de volgende:

Bestandstype
  • Voicerecorder-bestanden (voice-bestand dat werd opgenomen met een voicerecorder of een GSM) - Ja
  • JAVA™-applicatiebestand (Dit is opgeslagen in het geheugen van de GSM.) - Nee
  • E-bookbestand - Ja
  • Beeldbestand - Ja
  • Videobestand (Alleen MPEG-data) - Ja

Gemiddelde levensduur accu (als de accu geheel is opgeladen).

Bij de berekening van de gemiddelde levensduur van de accu is ervan uitgegaan dat de omgevingscondities voor het apparaat perfect zijn. Maar er zijn factoren die de levensduur van de accu positief of negatief beïnvloeden: Gebieden met een zwak signaal, slechte weersomstandigheden, gebruik van applicaties of functies van de telefoon.

Ik maakte een SMS-bericht, maar het werd automatisch omgezet in MMS.

SMS-berichten zijn alleen voor tekst. Als u een titel of een afbeelding etc. wilt toevoegen, dan wordt het bericht automatisch veranderd in een MMS.

Java™-applicaties startten niet op.

U kunt geen Java™-applicaties starten, als u MiniSD™-geheugenkaarten invoert terwijl de stereo handsfreekabel (oortelefoon) verbonden is met de V903SH / Sharp 903 / SX833 / WX-T91. Ook stoppen Java™-applicaties als u de stereo handsfreekabel (oortelefoon) op de V903SH / Sharp 903 / SX833 / WX-T91 aansluit terwijl de MiniSD™-geheugenkaart is ingevoerd. Java™-applicaties starten mogelijk niet op als de V903SH / Sharp 903 / SX833 / WX-T91 verbonden wordt met externe apparatuur zoals de handsfree (oortelefoon) en dergelijke.

De V903SH / Sharp 903 / SX833 / WX-T91 lijkt niet op te laden./De levensduur van de accu is tamelijk kort.

Als u een niet-goedgekeurde acculader gebruikt, kan het zijn dat deze de accu niet volledig oplaadt of voor andere problemen zorgt. Daarom raden we u aan alleen door de fabrikant goedgekeurde acculaders te gebruiken.

Kan ik mijn V903SH / Sharp 903 / SX833 / WX-T91 laden met de acculader voor de SHARP 902/802?

Gebruik alleen acculaders die door Vodafone zijn goedgekeurd. Als er een probleem optreedt terwijl u een niet-goedgekeurde acculader gebruikt, kan hierdoor alle restgarantie komen te vervallen.