VODAFONE McLAREN MERCEDES GX29

Note: Design and specifications are subject to change without prior notice.

Szerkeszthetem azokat a képeket, amelyeket ezzel a telefonnal készítettem?

Az elmentett képek a 'Szerkesztés' opció kiválasztása után szerkeszthetők. (Kivéve: 'Retusálás', 'Keret hozzáadása' vagy 'Bélyegkép hozzáadása'.) A részleteket olvassa el a Felhasználói kézikönyv 79. oldalán (M6-1).

Hogyan aktiválhatom a Bluetooth kapcsolatot?

Először a kapcsolatok beállításában kapcsolja be a Bluetooth-t. Ezután indítsa el a 'készülék keresése' funkciót a VODAFONE McLAREN MERCEDES GX29-mal való kapcsolódáshoz. A részleteket olvassa el a Felhasználói kézikönyv 90-92. oldalán (M 9-1).

Melyik Bluetooth verziót támogatja a VODAFONE McLAREN MERCEDES GX29?

A készülék a Bluetooth 1.1-t támogatja.

Létrehozhatok egyéni csengőhangot?

Igen. A 'Dallamszerkesztő' segítségével tetszőleges dallam elkészíthető, amelyet csengőhangként is használhat. A részleteket olvassa el a Felhasználói Kézikönyv 79-82. oldalán (M3-5).

Beszédet is felvehetek a VODAFONE McLAREN MERCEDES GX29-mal?

Igen, a készülékkel legfeljebb 60 másodpercnyi beszéd rögzíthető. A funkció használatát illetőleg olvassa el a Felhasználói Kézikönyv 78-79. oldalát (M3-4).

Videoklipek is felvehetők a beépített kamerával?

Igen, a készülék beépített kamerájával legfeljebb 95 KB méretű videoklipek vehetők fel. A részleteket olvassa el a Felhasználói Kézikönyv 43-46. oldalán (M 5-2).

Tölthető-e autós töltővel a VODAFONE McLAREN MERCEDES GX29?

Igen. Szivargyújtó töltő (XN-1CL30 kódú opcionális kiegészítő) használatával autóban is tölthető a VODAFONE McLAREN MERCEDES GX29.

Átmásolhatom a VODAFONE McLAREN MERCEDES GX29-on tárolt képeket és zenéket a számítógépemre?

Igen. A következő elemek másolhatók át a Handset Manager szoftver segítségével az Ön számítógépére: 'Saját elemek' (képek/ zenék/ videoklipek), a 'Névjegyzék bejegyzései' a 'Rövid üzenetek' és a 'Naptár bejegyzései'. A szoftver a termék dobozában lévő CD-ROM-on található.

Használhatom a VODAFONE McLAREN MERCEDES GX29-hoz mellékelt CD-ROM-ot Windows Vista alatt?

A VODAFONE McLAREN MERCEDES GX29-hez mellékelt CD-ROM nem működik Windows Vista alatt. Kérjük, töltse le ezért a VODAFONE McLAREN MERCEDES GX29 CD-ROM szoftverének frissítését erről a weboldalról és telepítse a számítógépére.

Hogyan telepíthetem a Handset Manager szoftvert a számítógépemre?

Tegye be a mellékelt CD-ROM-ot számítógépének CD-meghajtójába. Megjelenik a VODAFONE McLAREN MERCEDES GX29 CD-ROM képernyője. Válassza ki a CD-ROM képernyőn megjelenő üzenetei közül a Handset Manager-t, majd indítsa el a telepítését a képernyőn megjelenő üzenetek alapján. A telepítés véghezviteléhez tartsa be a képernyőüzenetek kéréseit, ajánlásait. További magyarázatot találhat a Felhasználói Kézikönyv 114-115. oldalán. A telepítéshez a Handset Manager szoftver honlapunkról is letölthető.

Miért kér a készülék egy kódot, ha Bluetooth-on keresztül szeretnék adatokat küldeni?

Ez egy biztonsági kód, amellyel elkerülhető a telefonra/-ról történő véletlenszerű adatátvitel. Ön és a partnere ugyanazt a (tetszőleges négyjegyű) kódot írják be az adatok átviteléhez. A részleteket olvassa el a 90-91. oldalon (M 9-1).

Milyen formátumú zenéket tölthetek le csengőhangként?

A VODAFONE McLAREN MERCEDES GX29 csengőhangjaként MIDI, I-Melody, WAV, AMR és SMAF formátumú fájlok tölthetők le, legfeljebb 100KB méretben.